3/12/08

L'aventura a l'Everest d'una metgessa del Pallars

Anna Farràs publicà una notícia al diari Segre de dissabte 29 de novembre sobre la presentació del llibre Cuida-les, Chomolungma a la Biblioteca Pública de Tremp. Farràs exposa alguns detalls de l'experiència de l'autora, Sílvia Ferrandis, a l'Everest.
Sílvia Ferrandis, una muntanyenca barcelonina establerta al Pallars, on exerceix de metege, va presentar a hir a Tremp el llibre Cuida-les, Chomolungma. Catalanes al sostre del món, en què l'esportista i escriptorra narra l'aventura que va viure ella, juntament amb tres catalanes més, el 2004, en una expedició que va aconseguir coronar l’Everest, el cim més alt de la Terra.
El llibre narra els detalls de l’expedició a l’Everest, el 2004, que com explica a les seues primeres pàgines ja va nàixer mentre tornaven del Sisha Pangma, tot i que per raons econòmiques havia de ser menys nombrosa.
El llibre Cuida-les, Chomolungma també es presentarà dijous 4 de desembre, a les 8 del vespre, a la Biblioteca de l’Ateneu Igualadí. La presentació anirà a càrrec de l'autora, Sílvia Ferrandis.