30/3/08

Presentat el llibre "Postres de l'Arimany de Tarragona"

Salvador Arimany, que durant molts anys va ser el propietari del restaurant Arimany ubicat a la cèntrica Rambla de Tarragona, explica en el llibre Postres de l'Arimany de Tarragona (Cossetània) les receptes dels plats de rebosteria que tant de renom van donar al seu establiment. El llibre es va presentar el dia 28 de març a Tarragona.
En la presentació la periodista Yolanda Garcia destacà la generositat de l'autor ja que "tot el que sap sobre postres, ho ha volgut compartir amb tothom en explicar-ho en el llibre". També indicà que el caràcter de Salvador Arimany ha fet que "es guanyés l'estima de tota la ciutat de Tarragona."
Per la seva part el prologuista del llibre Antoni Jordà va assenyalar que en el seu pròleg explica la trajectòria de Salvador Arimany des de l'Espluga de Francolí, la seva població natal, fins a Tarragona, on regentà l'establiment a la Rambla durant molts anys.
Finalment, l'alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, que tancà l'acte, va recordar la importància de l'establiment de Salvador Arimany per on hi van passar múltiples personalitats de tots els mons, cosa que queda palès "en el llibre de dedicatòries que és una autèntica joia i que forma part de la història de Tarragona", i va indicar que en les receptes del llibre s'hi poden veure "ingredients normals i proporcions que s'entenen perfectament, cosa que indica que és un llibre amb receptes que es poden fer."
Més informació sobre el llibre a:
El Punt