11/3/08

"L'home que tenia més d'una vida" es presenta a la Selva del Camp, on va néixer Joan Puig i Ferreter

El llibre L'home que tenia més d'una vida i altres relats (Cossetània Edicions), de Joan Puig i Ferreter, es presentarà el dimecres 12 de març a les 9 del vespre, a l'Auditori de Santa Llúcia de la Selva del Camp. L'acte anirà a càrrec de Magí Sunyer, escriptor i professor de la URV.

Resum:
L’home que tenia més d'una vida i altres relats és el primer dels dos volums que reuneixen per primera vegada en llibre tota la narrativa curta de Puig i Ferreter. A més d’una sèrie de proses de joventut, emparentades amb el seu teatre, i de contes diversos escampats per publicacions periòdiques, conté dues novel·les breus, la que proporciona el títol a aquest llibre i Les facècies de l’amor, dos relats vibrants i intensos d’un novel·lista clar, vehement i apassionant.

L'autor:
Joan Puig i Ferreter (La Selva del Camp, 1882 – París, 1956), poeta, dramaturg i novel·lista, va escriure peces teatrals que es continuen representant, com Aigües encantades i La dama enamorada, i algunes de les millors novel·les de la nostra literatura, com Servitud, El cercle màgic, Els tres al·lucinats, Camins de França, La farsa i la quimera i la llarga sèrie El pelegrí apassionat.