15/4/09

"Secrets de Catalunya" és una guia de curiositats, ridiculeses i solemnitats del nostre país

El llibre Secrets de Catalunya, de Xavier Sust Novell, es presentarà dijous 16 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, a la Llibreria Bertrand de Barcelona. La presentació del llibre anirà a càrrec del cuiner Ferran Adrià, del periodista Adam Martín, i d’Agnès Rotger, editora i escriptora.

Tot el que no necessitàveu saber del nostre país és el subtítol que finalment s'ha escollit per a aquest llibre, després d'haver descartat altres subtítols: "Consells pràctics per no solucionar problemes que no tenim", "Una guia absolutament prescindible per a la vida moderna", "Investigacions fins ara inèdites...i és lògic", "Té res, l'herbolari, per a la síndrome d'Estocolm?"; "Famosos de la televisió! Parelles d'estranquis! Fenòmens paranormals! Etcètera!", "Del Sant Crist de Balaguer al Pinotxo de la Boqueria passant per la Fresita i els tebeos de Bruguera", "Ridiculeses abordades de manera seriosa i solemnitats preses en broma", i "El passat no el deixem enrere sinó endins". "On practicar el desdejuni com Déu mana a Catalunya?", "Quines picaresques utilitzen els ajuntaments per no penjar la bandera espanyola l'11 de setembre?", "Com s'adonen els maitres que una parella és d'estranquis?", "Com fer-se creient a Catalunya?", "Com fer-s'ho per ser públic en un programa de televisió?", "Es pot escoltar el silenci a Catalunya?", "Qui té les col·leccions d'objectes més rars de Catalunya?": les respostes les trobareu al llibre.

Biografia:
Xavier Sust Novell és escriptor de poesia amb obra publicada, autor teatral amb obra estrenada i propietari d’una barbacoa amb obra vista. Atresora records en el sentit anglès de la paraula i també en el català. És economista, però vaja, se sent satisfet d’haver fet els llibres Guia inútil de Catalunya, Misses dites i Fantasies animades d’ahir i d’avui. I ja és estrany, perquè aquest és dels que mai no estan contents: quan era petit volia ser periodista, i ara que és periodista voldria ser petit.