18/2/08

"Onze pometes té el pomer", un llibre sense inhibicions

El llibre Onze pometes té el pomer (Cossetània Edicions), en el que hi han participat diversos autors, es presentarà el dimecres 20 de febrer a 2/4 de 8 del vespre a la Llibreria Catalònia de Barcelona.
La presentació de l'acte anirà a càrrec de Joaquim Carbó i Josep Albanell, membres del col·lectiu Ofèlia Dracs i coprologuistes del llibre; Isidre Grau, antic membre d'Ofèlia Dracs, i de David Jané, representant de l'AJELC.

Resum
Aquestes Onze pometes ens arriben, ben fresques i eròtiques, amb ganes de fer trempar i riure, de la mà d’una colla d’escriptors que tenen una cosa en comú: la joventut! Un llibre escrit sense inhibicions. En el conjunt d’aquestes onze narracions hi ha una mica de tot. Trobem el cap d’una empresa que es rejoveneix a mesura que es relaciona amb les empleades més joves, l’escàndol que produeix en una comunitat tancada el retorn d’una noia alliberada sexualment, la còpula de dos terroristes dins la caixa forta del banc que volen desvalisar, les fantasies sorprenentment idèntiques que viuen una dona i un home… Un recull de les narracions eròtiques d’onze joves escriptors que han participat en el premi de narrativa del col·lectiu 21 x 21, convocat per l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana, el qual ha editat anteriorment Vaig per la vida perdent trens i agafant refredats; 2001: l’odissea continua, Contes de Barcelona i Ciutats imaginades.