Remei Ribas, l'"Àvia Remei", autora de diversos llibres de cuina publicats per Cossetània Edicions, va participar al programa "Al vostre gust", de TV3, el dissabte 23 de febrer. Remei Ribas hi va explicar la relació que ha tingut amb el bacallà durant la seva vida, a més de cuinar diversos plats que contenen aquest aliment.
L'Àvia Remei ha publicat a Cossetània Edicions els llibres L'Àvia Remei talla el bacallà, La cuina de l'Àvia Remei (dissetena edició-46.000 exemplars venuts), Plats i secrets de l'Àvia Remei (novena edició-31.000 exemplars venuts), Àvia Remei, vull cuinar!. Amb Lectio Ediciones, ha publicat La cocina de Àvia Remei i Platos y secretos de Àvia Remei. Remei Ribas, que també apareix a la televisió local cuinant els seus plats, va assenyalar durant el programa que l'èxit dels seus llibres es deu a la senzillesa de les receptes.
Video del programa "Al vostre gust" del 23 de febrer, de TV3, en el que l'Àvia Remei hi va intervenir a partir dels 9 minuts 50 segons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada