15/2/08

Diversos mitjans digitals referencien llibres de Cossetània

Diversos llibres de Cossetània Edicions apareixen referenciats en articles publicats aquests darrers die en blocs i mitjans de comunicació digitals. Aquests són alguns dels que es poden trobar a la xarxa. En reproduïm un fragment de cadascun:

- Article de Fran Prats i Berta Ruiz al diari Digital Revista Cambrils sobre la presentació del llibre Aquell regust d'ampla llibertat. Memòria de Josep Lluís Savall, de la Gent del Llamp:
"Davant d'un Cinema Rambla gairebé ple, Magí Sunyer va fer un ràpid repàs per la història de la Gent del Llamp, des de que va néixer com un projecte cap allà als anys 70 –fruit d'una unió d'escriptors i artistes de diferents modalitats del Camp de Tarragona–, fins a l'edició de les seves darreres publicacions en col·laboració amb Cossetània Edicions.
En el llibre, que porta per subtítol "Memòria de Josep Lluís Savall", hi trobem poemes, contes, textos científics, dibuixos, pintures, fotografies i aportacions personals d'Antoni Torrell, Josep A. Baixeras Mireia Mata, Mar Anton i Andreu Pulido, Joaquim Mallafrè, Mercè Toldrà, Jesús Figueras, Pere Espanyol, Pere Navarro, Agustí Domingo, Fermí Roig, Marcel Pey, Maite Blay, Lluís Figuerola, Adam Manyé, Anton Roca, Lurdes Malgrat, Josep Bargalló, Nuri Mariné, Magí Sunyer i Joan Cavallé. El llibre compta també amb cinc textos del mateix Josep Lluís Savall."

-Article de Sílvia Tarragó al bloc Els llibres de Proa Premià, sobre el llibre El vertigen del trapezista, de Jesús M. Tibau:
"Alguns d’aquest relats han estat premiats amb el premi Valldoreix 2004, el Premi de les Lletres Vila de Corbera 2006, el tercer lloc als Premis La Mar de les Lletres 2006 de Calafell i l’accèssit al premi Joan Cid i Mulet de Jesús.
A l'epíleg s'hi inclou el resultat d'un dels jocs literaris que l'autor proposa cada dimecres al seu blog (http://jmtibau.blogspot.com), en el qual els participants van proposar diversos finals a un conte inacabat."

-Article al web de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) sobre la presentació del llibre Muntanyes de Canejan. Val de Toran, de Montserrat Timoneda i Jaume Llanes:
"En una sala plena a vessar, amb més de 100 persones, en Josep Maria Olivé de Cossetània Edicions, l’Enric Faura, en nom de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la revista Vèrtex i els autors de l’obra, Montserrat Timoneda i Jaume Llanes, van efectuar la presentació d’aquesta guia, que recull 90 itineraris per les muntanyes que s’aixequen a redós de la vall de Toran i del poble de Canejan.
La Val de Toran és una contrada força desconeguda, amb interessants recorreguts en un marc incomparable on la natura es mostra amb tot el seu esplendor salvatge. Els itineraris proposats en aquesta guia seran tot un descobriment per a molts excursionistes."

-Article al bloc Cròniques de Guillem Carbonell sobre la presentació del llibre Les ascensions de Verdaguer al Pirineu, de Bernat Gasull.
"Creieu-me que no ha estat un acte qualsevol d'una presentació d'un llibre com un altre. D'acord, el Bernat i jo som molt amics, no pretenc pas ser objectiu, però s'ha creat un ambient molt especial, d'aquells que les televisions i els diaris d'aquest país ni saben ni volen cobrir. D'una banda, perquè Verdaguer té el seu grupet d'especialistes apassionats fins a l'extrem que avui han sabut contribuir a donar encara més valor a la presentació. I sobretot perquè, creieu-me, escoltar l'autor explicant detalls sobre el poeta i al voltant dels camins que ell mateix ha reseguit és un autèntic plaer."

Fotografia: presentació del llibre Aquell regust d'ampla llibertat. Memòria de Josep Lluís Savall, al cinema Rambla de Cambrils. De Revista Cambrils.