20/6/07

Les excursions proposades pels teleespectadors del programa de TV3, Temps d'aventura, en un llibre

TV3 i Cossetània Edicions han publicat un llibre amb les excursions que els espectadors del programa del canal 33 van enviar a Temps d'aventura. De totes les rutes que van participar-hi, se'n va fer una selecció i les escollides són les que surten al llibre Racons. Temps d'aventura. 22 excursions a peu i emb BTT proposades pels teleespectadors.

L'acte de presentació tindrà lloc el dijous 21 de juny, a les 19.30 h a la sala de Cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107 - Barcelona) i anirà a càrrec de Toni Real, director i presentador del programa Temps d'aventura i de Pere Escobar, director d'Esports de Televisió de Catalunya.
Durant la presentació es farà l'entrega d'obsequis a les persones que van enviar rutes al concurs, algunes de les quals surten publicades al llibre.

Resum
En aquesta nova societat de la informació, consumidors i creadors estan barrejats i s’intercanvien els papers constantment. I això és el que s’ha volgut fer amb aquest llibre: intercanviar-se els papers. El programa Temps d’aventura sempre comença amb una secció anomenada “Racons”, on cada setmana us mostrem algun lloc secret per anar a fer una de les coses més saludables d’aquest món: practicar esport a l’aire lliure.
Després de 5 anys i gairebé 200 “Racons”, es va pensar que potser havia arribat el moment de posar en pràctica aquest intercanvi de papers i que ara fossin els teleespectadors els que mostressin els seus “Racons”.
L’experiència no solament ha estat molt positiva, sinó que ha confirmat que la interactivitat en el món de la televisió ha deixat de ser una tendència per convertir-se en una realitat enriquidora.
Al nord, al sud. A la muntanya, a la costa. Itineraris fàcils, per a la família; més difícils, per entrenar tècnica. Curts, per als nens. Llargs, per al cor. Racons i més racons. 22 en total. De tota mena i de tots els estils. Tan variats i diferents com els mateixos autors. Un gran collage d’aventures i maneres d’explicar.

Els autors
Lluís Adroher, Eduard Aixut, Joan Carles Bullón, Lluís Campmany, Joan Carol, Màrius Domingo, Manel Figuera, Joana Garcia, Dalmy Gascón, Josep Gironès Descarrega, Max Grau, Rafa López Martín, Guillermo Paluzie, Rosa Perarnau, Santi Puig, Antoni Rafart, Xavier Romero, Miquel Rossell, Carles Sallán, David Sancho, Carles Sans, Joan Ramon Segura, Pep Torn, Josep Vallès i Joan M. Vives.