7/9/09

"Escoltant Guardiola" tracta del poder de seducció del tècnic que ha convençut tothom des de la banqueta del primer equip del Barça

El llibre Escoltant Guardiola. El pensament futbolístic i vital de l’entrenador del Barça, en 150 frases, de Josep Riera, es presentarà per a la premsa dimecres 9 de setembre, a les 12 del migdia, a la llibreria Catalònia.
La roda de premsa comptarà amb la presència de l’autor i director de la col·lecció Fora de Joc de Cossetània Edicions, Josep Riera.

Pep Guardiola és un seductor. Però no és dels que perd el temps presumint, sinó convencent. Amb fets: ha convençut tothom en la seva primera temporada a la banqueta del primer equip del Barça: copa, lliga i Champions, un joc que provoca satisfacció i admiració i, sí, l’inoblidable 2-6 al Bernabeu. I amb paraules: la seva seva seducció també ha estat universal, perquè no només té idees, sinó que les sap explicar i aplicar. Aquest llibre tracta de tot això: de la força de les idees i les paraules. Del pensament de Guardiola aplicat a la seva gran passió: el futbol.

Josep Riera:
Josep Riera va néixer a Osor (Selva) el 1963. És llicenciat en filologia catalana i periodista. El 1987 s’incorpora al diari El Punt, on ha exercit diverses funcions. Entre altres, va ser redactor en cap de l’edició de les comarques gironines i també el primer director del diari al Maresme. El 2002 es va incorporar a l’equip fundacional d’El 9 Esportiu de Catalunya com a director adjunt i des del novembre del 2003 n’és el director, càrrec que compagina amb el de director adjunt d’esports del Grup El Punt. També dirigeix la col·lecció Fora de Joc de Cossetània Edicions, dins la qual és coautor del llibre Van Barça. El FC Barcelona i Holanda, més que una relació.