Taula rodona amb Pere Tapias, l’Àvia Remei, Francesc Murgadas i Pep Nogué. En motiu de la publicació del número 50 de la col·lecció de cuina El Cullerot. El dia 17 de novembre a 2/4 de 8 del vespre a l’FNAC
Cossetània Edicions ha arribat al número 50 de la col·lecció de cuina “El Cullerot” i per commemorar-ho ha organitzat la taula rodona “La gastronomia catalana en els llibres”, que es durà a terme dilluns 17 de novembre a l’FNAC de l’Illa Diagonal.
“El Cullerot”, de Cossetània Edicions, s’ha convertit en la col·lecció de cuina amb més títols del món editorial català. El seu inici data de l’any 1997 amb la publicació del llibre La cuina del calçot, de Joan Jofre i Agustí Garcia. Des de llavors, 12 dels 50 títols publicats han estat reeditats.
Ara, “El Cullerot” arriba al número 50 amb la publicació del llibre Totes les sopes, de Jaume Fàbrega. Entre els autors destacats de la col·lecció, també s’hi pot trobar el nom d’Eliana Thibaut, l’Àvia Remei, Pere Tapias, Francesc Murgades o Pep Nogué, entre altres.
Entre els llibres que han registrat més vendes de la col·lecció destaquen La cuina de l’Àvia Remei, amb 17 edicions i 46.000 exemplars venuts, i Plats i secrets de l’Àvia Remei, amb nou edicions i 31.000 exemplars venuts; tots dos de Remei Ribas. Diversos llibres de la col·lecció han estat guardonats pel Gourmand Cookbook Awards.
S’ha vetllat, també, per la publicació en “El Cullerot” tant d’obres que poden tenir un interès local, a més de culinari, com d’obres d’interès general i, a més a més, s’han recuperat textos antics i emblemàtics de la cuina, com ara La Teca, d’Ignasi Domènech, un clàssic de la cuina catalana.
Cossetània Edicions celebrarà la publicació del número 50 de la col·lecció “El Cullerot” el dilluns 17 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, a l’FNAC l’Illa (Avinguda Diagonal, 549 - Barcelona), on es durà a terme la taula rodona “La gastronomia catalana en els llibres”, en la que intervindran els gastrònoms i autors de Cossetània Remei Ribas, Pere Tapias, Francesc Murgadas i Pep Nogué.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada