4/11/09

Dijous 5 de novembre es presentarà "Sirventès" a Tarragona i "Al vostre gust" a Cervera

El llibre Sirventès, de Magí Sunyer, es presentarà dijous 5 de novembre, a les 8 del vespre, al Museu d’Art Modern de Tarragona.
La presentació anirà a càrrec de l’escultora Madola (Maria dels Àngels Domingo i Laplana).

Sirventès reuneix poesies escrites com a interpretacions de peces d’arts diverses —pintura, escultura, ceràmica, collage, instal·lacions i literatura— d’Antoni Torrell, Antoni Mas, Salvador Juanpere, Mercè Modol, Madola, Rosa Ciurana, Rufino Mesa, Guigui, Josep Queralt Sanromà, Lurdes Malgrat i el col·lectiu Políedre, a més d’un “cadàver exquisit” compartit amb Xavier Amorós i Aureli Ruiz i una poesia dedicada a Francesc Vidal i Montserrat Cortadellas. Sovint experimenten amb la forma poètica a partir de les exigències dels referents.

Magí Sunyer:
Magí Sunyer ha publicat els llibres de poesia Càntir de llum i de febre (1978), Ginette (1982), Blau. Passió de tango (1986), L’error bellíssim (1993), Mar neta (1996), Arcàdia (1998), I després, el silenci (2000) i Conté un secret (2003); el llibre de narracions curtes La serp (1990, Premi Víctor Català 1989; les novel·les A joc de daus (1993) i Cactus (1995); i la tragèdia contemporània Lucrècia (2005). És professor de literatura catalana de la Universitat Rovira i Virgili i forma part del col·lectiu La Gent del Llamp.

El llibre Al vostre gust, de Tana Collados i Àgata Olivella, també es presentarà dijous 5 de novembre, a les 8 del vespre, al restaurant Gran Cafè, de Cervera.