17/6/09

"Volta al Parc d'Aigüestortes en BTT" conté una descripció literària i una relació detallada de l'itinerari d'aquest Parc dels Pirineus

El llibre Volta al Parc d’Aigüestortes en BTT. Un recorregut pels Pedals de Foc, de Rafael Vallbona, es presentarà dijous 18 de juny, a 2/4 de 8 del vespre a la botiga PROBIKE, a Barcelona. La presentació anirà a càrrec de Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya.

Volta al Parc d’Aigüestortes en BTT és un llibre doble. D’una banda és una descripció literària dels llocs, les gents i els costums que es coneixen al fer recorregut perimetral pel parc en bicicleta de muntanya, i d’altra és la relació detallada de l’itinerari i les seves característiques perquè, un cop engrescats, us animeu sense cap problema a fer aquesta fantàstica aventura ciclista pels Pirineus.

Rafael Vallbona:
Ha publicat novel·les per a joves i adults com Pis d’estudiants, El noi de la Vall del Dra’a, Estiu a Menorca, Plaça dels Àngels, Gràcia, Forasters o Serrallonga, assaigs, poemaris i viatges en bicicleta com De Donòstia a Portbou, de Ginebra a Niça i Volta a les Dolomites i als Alps italians (Cossetània). Manté el blog de ciclisme i cicloturisme eltourmalet.blogspot.com.

Aigües fondes, de Francesca Aliern, també es presentarà dijous 18 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria Catalònia. La presentació anirà a càrrec de Laura Duran Forés, periodista.