1/6/09

Josep Maria Llorens: "El Baphomet i la taula esmaragda és una novel·la que enganxa i t’introdueix a passatges de la història que resulten atractius"

Presentació del llibre El Baphomet i la taula esmaragda a la biblioteca de Falset

El passat dia 29 de maig es va presentar el llibre El Baphomet i la taula esmaragda a la biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset. L’acte el va endegar Montse Bartolomé, responsable de la biblioteca. Davant l’assistència d’una quarantena de persones, el presentador, Josep Maria Llorens, va fer un emotiu discurs sobre l’escriptor Miquel Esteve, cunyat seu, i de l’obra, de la qual va dir que resultava ‘trepidant i captivadora’. ‘És una novel·la que enganxa i a més a més d’entretenir t’introdueix a passatges de la història que molts cops desconeixes i resulten atractius’. Llorens va destacar l’humanisme de l’escriptor i la seva facilitat per comunicar, tot entre anècdotes que van arrencar el somriure en alguns moments del públic assistent. L’escriptor, Miquel Esteve, va tancar l’acte amb quatre pinzellades sobre l’obra i la història que envolta l’enigma del Baphomet i el seu camí a través dels temps.
Entre el públic present hi havia els escriptors de Falset, Toni Orensanz i Pere Audí que han publicat també amb Cossetània Edicions. Al final de l’acte, la biblioteca va oferir un aperitiu salat amb un vi del Priorat que maridava amb l’atmosfera entranyable de la presentació.