10/6/09

"100 trucs per arribar a final de mes", de David Escamilla i Humberto Salerno, convida a esmolar l'enginy per afrontar la crisi

El llibre 100 trucs per arribar a final de mes (en temps de crisi), de David Escamilla i Humberto Salerno, es presentarà avui dimecres 10 de juny, a les 12 del migdia, a la llibreria Catalònia.
La presentació anirà a càrrec de Franc Ponti, professor d’Eada (Escola d’Alta Direcció i Administració) i prologuista del llibre.

Aquest llibre, dels periodistes David Escamilla i Humberto Salerno, és una invitació a esmolar l’enginy i a no deixar-nos atrapar per actituds pessimistes, tràgiques o derrotistes. Es tracta d’una eina útil i necessària absolutament oportuna en les coordenades actuals: 100 trucs que ens permetran arribar a final de mes, un centenar de consells que ens ajudaran a aprofitar millor els nostres recursos, a fer servir la creativitat i a aprendre a nedar amb fermesa en un entorn complex. Com podem aconseguir viure més feliçment amb menys ingressos? Com podem organitzar-nos per prevenir situacions encara més compromeses? Com podem estalviar i ajustar els nostres costos de vida personals i familiars? Com podem aprofi tar el nostre potencial creatiu per obtenir més amb menys? L’estil de l’obra és assequible i molt directe, ja que els autors, comunicadors reconeguts, han aconseguit transmetre un bon nombre de missatges de manera que arribin sense complicacions innecessàries a la ment dels lectors.

David Escamilla i Humberto Salerno:
David Escamilla (Barcelona, 1969) és periodista i escriptor. Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (UAB), ha publicat poesia, biografies, guies, assaigs i narrativa. Col·labora habitualment a la ràdio i a la televisió. Ha estat cap de redacció de diverses publicacions i cap de premsa d’editorials. Ha escrit documentals per a la televisió i ha dirigit un film.
Humberto Salerno (Barcelona, 1972), és periodista, director i presentador dels programes Hora 25 de l’economia, Pont Barcelona- Madrid, Impuls econòmic i Intercanvi. Productor executiu del programa Lliure d’impostos. CEO i director del portal d’informació econòmica Noticias.com. i de Nous Negocis i Desenvolupament, fundador de Ràdio Intereconomia Catalunya, a més de presentador de Capital Catalunya.