24/7/07

La primera guia de BTT del Pallars Sobirà

En el marc de la nova oficina comarcal de turisme de Sort, es va presentar diumenge dia 22 de juliol a la tarda, el llibre El Pallars Sobirà en BTT, obra de Xavier Agut. En la presentació, a més de l'autor, van parlar Agustí López Pla, alcalde de Sort i diputat al Parlament de Catalunya, i Jordi Ferré, gerent de Cossetània Edicions.
Agustí López va destacar que en el llibre, a més d'haver-hi una acurada explicació dels itineraris, s'expliquen també els llocs d'interès paisatgístic i cultural que es troben en el transcurs dels recorreguts. Jordi Ferré, per la seva part, digué que es tractava d'una excel·lent guia i que serà una eina molt útil per les persones que vulguin realitzar una sortida en BTT per la comarca del Pallars Sobirà.
Finalment, l'autor explicà que aquesta era la primera guia d'excursions en BTT pel Pallars Sobirà. Comentà que per les característiques de la comarca amb valls fondes i cim alts, els recorreguts de la guia tenen força desnivell i que per tan cal tenir una mínima preparació. Agut va destacar, també, que la guia et permet descobrir el paisatge de la comarca que "és extraordinari".