13/7/07

Catàleg d'estiu 2007 de llibres de muntanya, natura i viatges

Pels amants de la muntanya, la natura i els viatges, Cossetània Edicions ja ha publicat el seu catàleg d'estiu, del qual cal destacar-ne els 94 títols que conformen la col·lecció Azimut i les 3 noves guies d'Azimut Turisme.
A banda, hem inclòs en aquest catàleg llibres que pertanyen a col·leccions dedicades també a la muntanya i a l'excursionisme, com Baix Empordà, Pioners i Petjades; o El Tinter, on s'hi relaten vivències, anècdotes i llegendes lligades amb el món de la muntanya, tot i que la col·lecció recull libres que tracten altres temàtiques. Viatgers, ens acompanya al voltant del món per ciutats i paisatges plens d'història i Khroma ens mostra les imatges més belles dels paratges catalans.
La natura també ha tingut cabuda en el nostre catàleg, amb els llibres: Bèsties, de la sèrie de TV3; 100 ocells fàcilment identificables i La vida al voltant d'un arbre per als més menuts de la casa.
No podem deixar de banda, la col·lecció La butxaca de muntanya, amb una col·lecció de títols per caminar, escalar, pedalar i fer esport per les nostres contrades; i Racons.Temps d'aventura, format per un recull de 22 excursions proposades pels telespectadors del programa de TV3.
Si esteu interessats a rebre el catàleg només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça cossetania@cossetania.com.
Per més informació http://www.cossetania.com/.