El dimarts 16 d'octubre, a 2/4 de 8 del vespre, a l’fnac l’Illa (Avinguda Diagonal, 549 - Barcelona) es va presentar el llibre de cuina d'en Francesc Murgadas El llibre de les receptes de tardor, de Cossetània Edicions. Aquest llibre clou la tetralogia que es va encetar amb El llibre de les receptes d'hivern i se n'ha publicat un per cada estació de l'any (hivern, primavera, estiu i tardor).
L'acte de presentació anà càrrec de Josep Sucarrats i Miró, director de la revista Descobrir cuina i David Beltran Aguilar, responsable del curs d’especialització d’alta cuina de l’Escola Superior d’Hoteleria i Turisme de Sant Ignasi-Sarrià.
L'acte de presentació anà càrrec de Josep Sucarrats i Miró, director de la revista Descobrir cuina i David Beltran Aguilar, responsable del curs d’especialització d’alta cuina de l’Escola Superior d’Hoteleria i Turisme de Sant Ignasi-Sarrià.
A continuació hi trobareu algunes de les frases que es van dir a la presentació:
David Beltran
"Amb el temps en Francesc Murgadas ha esdevingut un gastrònom convençut."
"Són llibres útils i senzills, receptes que es poden fer cada dia."
"Aquests llibres ens ajuden a saber què hem de cuinar en cada moment"
"El llibre de les receptes de tardor reivindica el dret de seure a taula i això és molt important en aquesta societat en què vivim, en la qual sempre hem d'anar depressa per algun motiu."
"En Francesc Murgadas s'ha permès el luxe de distingir el que s'ha de cuinar i de quina manera, en funció de la persona per a qui ho has de fer."
"Aquesta obra pot esdevenir una referència per als futus gastrònoms."
"El llibre està escrit des de la memòria, el sentiment, la sensibilitat i el "carinyo"."
"Ens ajuda a saber què hem de comprar, com ho hem de guardar i com ho hem de cuinar."
"És un dels llibres que ensenya a cuinar estacionalment. Reivindica la cuina estacional, que és quan millor estan els aliments per cuinar-los."
Josep Sucarrats
"No és un llibre teòric, és absolutament pràctic, un dels més pràctics de cuina que he vist mai."
"Aprenem a comprar i a servir a taula."
"Podem fer una gastronomia assequible (preu), senzilla (elaboració) i creativa."
Francesc Murgadas
David Beltran
"Amb el temps en Francesc Murgadas ha esdevingut un gastrònom convençut."
"Són llibres útils i senzills, receptes que es poden fer cada dia."
"Aquests llibres ens ajuden a saber què hem de cuinar en cada moment"
"El llibre de les receptes de tardor reivindica el dret de seure a taula i això és molt important en aquesta societat en què vivim, en la qual sempre hem d'anar depressa per algun motiu."
"En Francesc Murgadas s'ha permès el luxe de distingir el que s'ha de cuinar i de quina manera, en funció de la persona per a qui ho has de fer."
"Aquesta obra pot esdevenir una referència per als futus gastrònoms."
"El llibre està escrit des de la memòria, el sentiment, la sensibilitat i el "carinyo"."
"Ens ajuda a saber què hem de comprar, com ho hem de guardar i com ho hem de cuinar."
"És un dels llibres que ensenya a cuinar estacionalment. Reivindica la cuina estacional, que és quan millor estan els aliments per cuinar-los."
Josep Sucarrats
"No és un llibre teòric, és absolutament pràctic, un dels més pràctics de cuina que he vist mai."
"Aprenem a comprar i a servir a taula."
"Podem fer una gastronomia assequible (preu), senzilla (elaboració) i creativa."
Francesc Murgadas
"Quan cuines per la família, no cuines amb llibertat, cuines condicionat, igual que si cuines per coneguts. L'única ocasió en què no cuines sota pressió és si ho fas per als amics."
"La cuina, a la què pensem una mica, no és complicada."
"Cuina: Art que tenim els humans de modificar els aliments."
"La tècnica és pot complicar tot el que es vulgui però de cuinar tothom en sap."
"No s'ha de cuinar de manera inconscient perquè si ho fas així, no acumules experiència."
"Per poder opinar sobre un plat determinat, s'ha d'haver tastat més d'una vegada."
"La cuina és llibertat, però ningú neix ensenyat."
"No hem d'agafar por als fogons, hem de cuinar sense complexos, des de l'amor i per a les persones que estimem."
"El llibre és molt pràctic perquè intenta fugir de tot tipus de productes que puguin resultar estranys."
"Aquest llibre us l'heu de fer vostre, amb anotacions a les receptes per fer la vostra cuina particular i així al final hi haurà tants llibres com persones el tinguin."
"La cuina, a la què pensem una mica, no és complicada."
"Cuina: Art que tenim els humans de modificar els aliments."
"La tècnica és pot complicar tot el que es vulgui però de cuinar tothom en sap."
"No s'ha de cuinar de manera inconscient perquè si ho fas així, no acumules experiència."
"Per poder opinar sobre un plat determinat, s'ha d'haver tastat més d'una vegada."
"La cuina és llibertat, però ningú neix ensenyat."
"No hem d'agafar por als fogons, hem de cuinar sense complexos, des de l'amor i per a les persones que estimem."
"El llibre és molt pràctic perquè intenta fugir de tot tipus de productes que puguin resultar estranys."
"Aquest llibre us l'heu de fer vostre, amb anotacions a les receptes per fer la vostra cuina particular i així al final hi haurà tants llibres com persones el tinguin."
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada