6/3/09

La presentació de "Els millors plats de l'Àvia Remei" a la llibreria Robafaves comptà amb una multitudinària assistència

Assistents a la presentació de Els millors plats de l'Àvia Remei a la llibreria RobafavesRemei Ribas durant la presentació del llibreEspartac Peran i Remei Ribas durant la presentació

La presentació del llibre Els millors plats de l’Àvia Remei a la llibreria Robafaves de Mataró comptà amb una multitudinària assistència. En l’acte, que es va celebrar dijous 5 de març, hi van assistir amics i coneguts de l’autora, Remei Ribas. La vetllada ja començà repartint barrets de cuiner per als assistents, i continuà amb aquest to informal. Entre els presents a l'acte, hi havia el fotògraf Pep Borrell, i el també mataroní Espartac Peran, qui presentà el llibre. Peran elogià la tasca de la Remei i la seva capacitat comunicativa: “Un dels valors de l’Àvia Remei és la seva vitalitat; sempre es veu vàlida per contiuar fent coses [...] La Remei té un do de comunicació que fa que ho expliqui tot amb gràcia.”
Remi Ribas dedicà les seves paraules a agrair la col·laboració de tots els que han participat en el seu nou llibre, i també va desvetllar alguns dels trucs i receptes. Va incidir especialment en el plat de la sípia amb pèsols, tradicional de Mataró.
La presentació acabà amb una degustació de bombons de xocolata fets per la Remei.