Els llibres de cuina i les guies i llibres relacionats amb la natura són els altres dos plats forts d'aquesta editorial. En el primer apartat hi ha enguany obres de la reusenca Mariona Quadrada (Amanides. La frescor de la terra) i de Salvador Arimany (Postres de l'Arimany), en què l'autor fa una selecció dels postres que ha ofert durant anys a la seva pastisseria de Tarragona. I entre els segons hi ha des d'un poemari naturalista de Celdoni Fonoll (Arbres dels nostres paisatges) fins a un volum d'Eduard Sallent sobre les ascensions catalanes més emblemàtiques als 14 vuitmils, Cels de safir.
Cossetània també ha impulsat la reedició de les obres completes de tres autors ja clàssics de la literatura catalana: Narcís Oller, Joan Puig i Ferreter, i Artur Bladé Desumvila.
Notícia de Carina Filella al diari El Punt de dijous 17 d'abril.
Cossetània també ha impulsat la reedició de les obres completes de tres autors ja clàssics de la literatura catalana: Narcís Oller, Joan Puig i Ferreter, i Artur Bladé Desumvila.
Notícia de Carina Filella al diari El Punt de dijous 17 d'abril.
Més informació a:
3cat24.cat
cultura21.cat
Tinet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada