5/8/09

Cossetània publica el catàleg de novetats per al setembre

Cossetània ja ha publicat el seu catàleg de novetats per al mes de setembre. Els llibres que hi podreu trobar són els següents:
Escoltant Guadiola. El pensament futbolístic i vital de l’entrenador del Barça, en 150 frases de Josep Riera. Col·lecció Fora de Joc.
La cuina del Pirineu català de Jaume Fàbrega i Eliana Thibaut. Col·lecció El Rebost.
De la col·lecció Prisma: Look at això! La vida sota l'harmoniosa gespa d'Amèrica d'Albert Elfa i Anna Garcia; L'escola al descobert de Josep Maria López Madrid i la segona edició del llibre d'Imma Sagrera Del xumet a la birra.
Mira'm. Contes de vides especials d'AADD. Col·lecció Narrativa.
La bogeria de Narcís Oller dins la col·lecció Biblioteca Narcís Oller.
Una nova obra dins de la col·lecció dels clàssics catalans Biblioteca de tots colors, Un cabàs de rialles. Entremesos i col·loquis dramàtics valencians del segle XVIII amb l'Edició i el pròleg a càrrec de Gabriel Sansano.
De la reusenca Rosa Pagès La veïna i altres animals domèstics dins de la col·lecció Notes de color. Obra guanyadora del XXVI Premi de Narrativa Ribera d’Ebre.
Celdoni Fonoll publica un nou llibre de versos a cavall entre l'humor i el sexe Obscenitats i tendreses.
100 bolets del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre de Ramon Casalé i Aran.
La segona edició de la guia En BTT per Osona. 14 itineraris dins la col·lecció Azimut.
El Premi d'Assaig Casteller l'Esperidió Revolució o reforma. El canvi en el model de colla castellera a Tarragona de Guillermo Soler. Col·lecció l'Aixecador.
Sweet nothing. Premi Literari de Teatre La Carrova 2008 de Llàtzer Garcia. Col·lecció Talia.
De la col·lecció El Tinter dos nous llibres: La cruïlla andorrana. 1933: la revolució de la modernitat d'Arnau González Vilalta i El llibre de les catànies i les coques de Vilafranca de Joan Solé i Joan Cercó.
Podeu consultar el catàleg en aquest enllaç.