28/10/08

"100 enigmes que la ciència (encara) no ha resolt" recull les qüestions més fascinants que la ciència es planteja avui

100 enigmes que la ciència (encara) no ha resolt, es presenta dimarts 28 d'octubre, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria Ona.
La presentació anirà a càrrec del Dr. Oriol Bulbena Moreu, investigador del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

Des de l’origen de l’Univers fins a per quin motiu badallem. Dels terratrèmols a la fibromiàlgia. Estem tan acostumats que la ciència ofereixi respostes que, de tant en tant, va bé recordar aquells enigmes que encara no tenen una resposta clara, completa o acceptada. En aquest llibre es recullen un centenar de les qüestions amb què la ciència s’enfronta actualment. I és que més fascinants que les respostes que ja coneixem són les preguntes que tenim plantejades.

Daniel Closa:
Daniel Closa (Barcelona, 1961) és doctor en biologia i investigador del CSIC. Actualment dirigeix un grup de recerca a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques de Barcelona. El 1994 va guanyar el Premi de Novel·la Científica amb la novel·la Tots som parents. També és autor d’obres de ficció, com Setembre de passió i El secret de l’almogàver, i de divulgació científica, com Blocs de ciència.