Pep Nogué, autor del llibre de Cossetània Edicions Menjar per un euro, del qual se n'han fet tres edicions, protagonitza una secció (que duu el mateix nom que el llibre) al programa de TV3 "Vacances pagades".
El passat dilluns, Televisió de Catalunya estrenà el nou magazín de sobretaula "Vacances pagades" i la secció "Menjar per un euro" en la qual el cuiner Pep Nogué elabora plats que costen 1 € ("cèntims amunt, cèntims avall" que diu ell) i poc temps de preparació.
Si voleu veure les receptes que ha cuinat al programa, cliqueu als enllaços següents:
Si voleu veure les receptes que ha cuinat al programa, cliqueu als enllaços següents:
Arròs de calamars de llauna (http://www.tv3.cat/videos/558159)
Musclos amb tomàquet i alfàbrega (http://www.tv3.cat/videos/559889)
Amanida israeliana (http://www.tv3.cat/videos/561639)
També és autor d'altres llibres de Cossetània, La cuina de les terres gironines (segona edició) , La cuina de l'arròs de Pals i Tastets,i curador de l'edició del llibre Cuina volcànica.Amanida israeliana (http://www.tv3.cat/videos/561639)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada