
El passat dilluns, Televisió de Catalunya estrenà el nou magazín de sobretaula "Vacances pagades" i la secció "Menjar per un euro" en la qual el cuiner Pep Nogué elabora plats que costen 1 € ("cèntims amunt, cèntims avall" que diu ell) i poc temps de preparació.
Si voleu veure les receptes que ha cuinat al programa, cliqueu als enllaços següents:
Si voleu veure les receptes que ha cuinat al programa, cliqueu als enllaços següents:
Arròs de calamars de llauna (http://www.tv3.cat/videos/558159)
Musclos amb tomàquet i alfàbrega (http://www.tv3.cat/videos/559889)
Amanida israeliana (http://www.tv3.cat/videos/561639)
També és autor d'altres llibres de Cossetània, La cuina de les terres gironines (segona edició) , La cuina de l'arròs de Pals i Tastets,i curador de l'edició del llibre Cuina volcànica.Amanida israeliana (http://www.tv3.cat/videos/561639)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada