La proposta de les editorials per aquest estiu és variada, però dominen els receptaris i els autors mediàtics
Els clients del sector culinari són molt devots dels receptaris i de l'univers de Ferran Adrià. Conscients de l'avida receptaris, les editorials n'acaben d'editar una altra tongada, en què destaca la prolífica Àvia Remei, a l'encara més prolífica Cossetània. [...]
Fins a la Renaixença no tornarem a trobar un llibre de cuina catalana imprescindible: El primer serà La Cuynera Catalana. Regles útils, fàcils, segures i econòmiques per cuinar bé, editat el 1851i reeditat en versió catalana normalitzada el 2009 per Cossetània Edicions.[...]
Fragments de l'article "Per fer-hi sopes (fredes)" publicat al diari El Punt de Girona sobre els darrers llibres de cuina publicats per les editorials catalanes.
Fins a la Renaixença no tornarem a trobar un llibre de cuina catalana imprescindible: El primer serà La Cuynera Catalana. Regles útils, fàcils, segures i econòmiques per cuinar bé, editat el 1851i reeditat en versió catalana normalitzada el 2009 per Cossetània Edicions.[...]
Fragments de l'article "Per fer-hi sopes (fredes)" publicat al diari El Punt de Girona sobre els darrers llibres de cuina publicats per les editorials catalanes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada