19/11/07

Premis Literaris Ciutat de Tarragona

Els premiats de la nit.

Raquel Casas Agustí, guanyadora del Premi de Narrativa Curta per Internet Tinet.

Mireia Vidal-Conta, guanyadora del Premi Comas i Maduell de poesia.

El dissabte 17 de novembre es va celebrar a l'Hotel Imperial Tarraco de Tarragona, la Nit de Premis (Cossetània Edicions hi va ser present), on s'entreguen els guardons als guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona, que són els següents:
18è Premi de novel·la Pin i Soler.
18è Premi de biografies, autobiografies, memòries i dietaris Rovira i Virgili.
18è Premi de poesia Comas i Maduell.
11è Premi de narrativa curta per Internet Tinet.
Premi de traducció Vidal Alcover.
Premi de cultura popular Joan Amades.

Raquel Casas Agustí, amb el seu relat Que no torni, es va endur el Premi Tinet que Cossetània Edicions publica en un llibre de la col·lecció Narrativa i que recull l'obra guanyadora i els finalistes d'aquesta modalitat. L'obra guanyadora del premi de poesia Comas i Maduell Margarides de fons es publicarà en la col·lecció Sinalefa. Mireia Vidal-Conta, guanyadora d'aquest premi comentava que "una de les motivacios que em va dur a presentar-me a aquest premi va ser la composició del jurat, amb poetes reconeguts i estudiosos de la poesia", també digué que "intentar explicar la poesia és un error ja que aquesta és el gènere literari més lliure de tots".
En aquestes adreces es pot trobar més iformació sobre els premis i els guanyadors dels diferents guardons: El Punt, Avui i Diari de Tarragona.