22/11/07

Cossetània al Saló del Llibre de Barcelona

El Saló del Llibre que se celebra en aquesta edició entre el 21 i el 25 de novembre al recinte firal de Montjuïc, compta amb la participació, d'editorials i llibreries de tot el país.

Cossetània Edicions, com cada any, ha volgut ser present en aquesta tercera edició, per mostrar les seves novetats editorials, i per l'ocasió s'ha instal·lat en un estand compartit amb: Arola Editors, Lectio Ediciones, Publicacions de la URV, Diputació de Tarragona i Llibreria Catalònia.
En aquest espai podreu trobar-hi una selecció de guies d'excursionisme de la col·lecció Azimut, de llibres de cuina (El Cullerot) i d'història, entre altres temàtiques, així com les darreres novetats editorials (Il·lusionistes del futbol, Arbres dels nostres paisatges, Catalunya explicada als alemanys i Racons. Temps d'aventura) i llibres de regal com Peix, marisc i bacallà: un regal de l'aigua, Catalunya, 50 excursions inoblidables i Històries de Catalunya.
Si esteu interessats a visitar el Saló envieu un correu electrònic a cossetania@cossetania.com i us farem arribar invitacions que podreu bescanviar a la taquilla per entrades.