
L'autora
Si diem allò tan típic que "l’Àvia Remei no necessita presentació", no diem cap mentida. Aquesta mataronina és coneguda pels seus llibres: La cuina de l’Àvia Remei (2001), Plats i secrets de l’Àvia Remei (2003) i Àvia Remei, vull cuinar (2004), (tots tres traduïts al castellà), amb il·lustracions de la seva filla, Cristina Martí. També ha contribuït a la seva popularitat la participació en diversos programes de ràdio i televisió. Però el que poca gent sap (encara) és que l’Àvia Remei va regentar durant anys, junt amb el seu marit i els seus sogres, la bacallaneria anomenada Can Reitons, al cor de Mataró, i fruit d’aquesta experiència ara ens ofereix aquest nou títol, L’Àvia Remei talla el bacallà. Bon profit!
Fitxa tècnica
Títol: L’Àvia Remei talla el bacallà
Autora: Remei Ribas Aguilera
Nombre de pàgines: 184
Enquadernació: tapa dura
Mida: 15,5 x 23 cm
Preu: 13,80 euros
ISBN: 84-9791-177-6
Autora: Remei Ribas Aguilera
Nombre de pàgines: 184
Enquadernació: tapa dura
Mida: 15,5 x 23 cm
Preu: 13,80 euros
ISBN: 84-9791-177-6
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada