Entre les seves pàgines s’hi poden trobar les darreres novetats, com Aperitius i tapes. Capricis dels sentits, de Mariona Quadrada (textos) i Josep Borrell (fotografies), de la col·lecció Amb gust de mediterrani; La cuina del Pirineu Català, de Jaume Fàbrega i Eliana Thibaut, i Els millors plats de l’Àvia Remei, de Remei Ribas, a la col·lecció El Rebost; Àpats. Més de 50 menús i 400 receptes, d’Ignasi Domènech i La cuinera catalana, receptari anònim del segle XIX, a la col·lecció El Cullerot.
Al catàleg també hi apareixen llibres tan representatius dins de les col·leccions de cuina de Cossetània com La cuina de l’Àvia Remei, de Remei Ribas; La cuina del calçot, de Joan Jofre i Agustí Garcia; Menjar per un euro, de Pep Nogué; La teca, d’Ignasi Domènech; Olles, cassoles i tupins. Els fogons a la Selva del Camp, o El diccionari del vi i del beure, de Joan Maria Romaní.Si esteu interessats a rebre el catàleg podeu enviar un correu electrònic amb les vostres dades a cossetania@cossetania.com i us el farem arribar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada